Jou bericht

Heb jij ook een bericht wat je hier wilt delen of organiseer je een feest, evenement...dat je wil promoten.

Vul dan onderstaand in 'jou bericht' je naam, email, onderwerp en boodschap in en verstuur deze. BeVa-Unlimited bekijkt je bericht en plaatst het op de site.

 

Nieuws

08-mei-2014

Het succesvolle duet van Marianne Weber en John de Bever krijgt een opmerkelijk vervolg. Samen vertolkten ze op 18 maart in het Circustheater te Scheveningen een Nederlandse versie van het prachtige nummer ‘O Sole Mio’. En dat smaakte naar méér. Vol trots onthult John de Bever, die diep respect heeft voor de ‘Koningin van het Levenslied’, dat Marianne Weber ook special guest is tijdens zijn inmiddels bijna uitverkochte 'MoederdagConcert'.Met dit concert, op zondagmiddag 11 mei in het Theater aan de Parade in Den Bosch, beleeft de volkszanger zijn theaterdebuut. Hij wordt begeleid door een twaalfkoppige live band én ontvangt naast Marianne Weber verschillende andere muzikale vrienden, zoals Anny Schilder, Grad Damen en Charlène. Met het 'MoederdagConcert' trakteert John de Bever zijn publiek op een ruim twee uur durende, unieke muzikale show vol surprises.

(bron: N24)

18-feb-2014

Op 23 mei aanstaande vindt de single presentatie van zangeres Colinda plaats in het R.K.J.V.V. gebouw op het Sportpark de Schutskamp aan de Fuik 7-9 te s'Hertogenbosch.

18-feb-2014

Zanger William Burg gaat dit jaar een nieuw album uitbrengen. Er zullen mooie melancholieke maar ook dansbare stukken op komen te staan. William wil met enkele tracks zijn fans heerlijk verassen.

19-jan-2014

Jong talent Silvana werkt flink aan haar zangcarriëre. Silvana heeft podiumervaring mogen opdoen bij veel artiesten en

heeft de 2e ronde van de MexicoFM talentenjacht gehaald. Op 26 januari a.s. vindt deze 2e ronde plaats bij café Andre aan de Schanswetering in Orthen.

Wij wensen Silvana veel succes! Op naar de hoofdprijs, CD- en video opnamen.

(Foto: www.beva-unlimited.tk)

19-jan-2014

Na de successingle 'Ogen liegen niet' komt het Helmondse zangduo DuoNl met een nieuwe single 'Waarvan droom jij?' Ook deze single is uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label.

(www.roodhitblauw.nl)

30-jan-2014

Thomas Berge heeft een nieuwe tatoeage speciaal voor zijn zoontje Jack.. Thomas deelt trots zijn nieuwe lichaamsversiering op facebook.

(Foto: Facebook)

19-jan-2014

Op 19 januari 2014 presenteerde zanger Kapalone zijn nieuwe single 'Ben jij vanavond vrij? op een druk bezochte cd presentatie in café zaal Kloosterzicht te Gemonde.

18-feb-2014

De datum is bekend. Op vrijdag 11 april viert zanger Johan Linssen zijn Verjaardagsparty en tevens zijn 12,5 jaar Jubileumparty in het zalencentrum aan de Kloosterdreef 84 te Eindhoven.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now